Видеообръщението на Кейт Мидълтън, което разкри, че е болна от рак,

...
Видеообръщението на Кейт Мидълтън, което разкри, че е болна от рак,
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън не разкри вида рак, от който страда

Видеообръщението на Кейт Мидълтън, което разкри, че е болна от рак, шокира освен нейните правилни почитатели и другари, само че и милиони хора по света. Говорейки за диагнозата си, принцесата на Уелс в това време не посочи кой орган е обиден от рак.

В момента тя е подложена на превантивна химиотерапия и е подготвена за цялостно възобновяване.

Какъв тип рак има бъдещата кралица, интересува мнозина, само че има причина Кейт да не разкрие цялата информация, пише Hello.

„ Няма да разкриваме никаква спомагателна частна здравна информация. Принцесата има право на здравна дискретност, както всеки. Принцесата към този момент е на път да се възвърне, откакто е почнала превантивна химиотерапия “, сподели представител на двореца Кенсингтън.

Видът рак, който има крал Чарлз III, също е незнаен на обществеността. Монархът постоянно е уведомил обществеността за здравословното си положение и да вземем за пример намерено сподели, че има уголемена простата, с цел да увеличи осведомеността за заболяването, само че сходно на Кейт, точната му диагноза в този момент се пази в загадка.

Ракът на краля беше доказан на 5 февруари и Бъкингамският замък незабавно разгласи новината.

Неговата искреност по отношение на диагнозата му е ослепителен контрастност с метода, по който починалият му дядо крал Джордж VI се справяше с неприятното здраве. Джордж VI умира измежду нощ на 6 февруари 1952 година в Сандрингам Хаус. 

Той е оживял след огромна интервенция за премахване на левия му бял дроб през септември 1951 година, но получава кръвен съсирек единствено няколко месеца по-късно. Причинява коронарна тромбоза, задръстване на коронарните артерии, които придвижват кръв към сърцето, което води до неочакван колапс и съдбовна сърдечна непълнота.

Смъртта му беше потрес за обществото и кралското семейство, защото даже кралят не беше осведомен за цялостната степен на болестта му.

Но да се върнем на принцесата на Уелс. Решението на Кейт да приказва намерено за борбата си с рака провокира скок в визитите на уебсайтовете на благотворителните организации за битка с рака и NHS. Принцесата беше похвалена за това, че самоуверено разкри диагнозата си по подобен персонален метод, а Macmillan Cancer Support сподели, че онлайн трафикът към нейните страници за информация и поддръжка е бил най-голям през уикенда от първата оповестена карантина за Covid-19.

От петък вечерта, когато беше оповестено видео известието на Кейт, до неделя броят на визитите беше към 100 000, което е с 10 % повече от същото време предходната година. Според Macmillan (служба за поддръжка на болните от рак) едни и същи страници са посещавани съвсем 50 000 пъти дневно.

NHS England също заяви за забележителен скок в визитите на своята онлайн страница за рак след известието.

Въпреки че кралят и кралицата ще участват на Великденската неделна работа в Уиндзор с понижено кралско наличие, принцът и принцесата на Уелс и техните деца няма да участват. Семейството прекарва Великденските празници дружно, до момента в който принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са на отмора.

Новината за болестта шокира околните на монарха. Тя и принц Уилям не са уведомили принц Хари и Меган Маркъл за това. Семейство Съсекс научиха за рака на Кейт Мидълтън от малкия екран и изпратиха известие с думи на поддръжка.

Съпругата на принц Уилям увери, че се усеща добре. В момента кралската дама е в Уиндзор. Не се знае тъкмо по кое време ще се върне към публичните отговорности. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР